Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής της σε εσάς στον διανομέα

Κόστος Αντικαταβολής 2,50 € . – Κόστος Μεταφορικών 3€

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική ή χρεωστική σας μέσω της ασφαλούς περιήγησης στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς

Κατάθεση σε Τράπεζα

* Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας σταλεί email με την παραγγελία σας στο οποίο θα αναφέρονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του pavlidisshoes.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610 225.144 ή στο email order@pavlidisshoes.gr στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης, για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, και για σκοπούς συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα που ισχύουν από 01/01/2007, οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number). Τυχόν έξοδα τραπεζών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

*Προσοχή κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εάν αυτή γίνει μέσω internet banking βεβαιωθείτε ότι τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα.

*Όταν γίνεται μεταφορά από τρίτη τράπεζα χρειάζονται έως και 2 εργάσιμες για να λάβουμε την πληρωμή, για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να μιλήσετε με την τράπεζα σας.

Από εμάς η παραγγελία σας θα σταλεί όταν λάβουμε την πληρωμή σας και γίνει επαλήθευση από το λογιστήριο.

*Σε περίπτωση που δεν λάβουμε την κατάθεση σε 5 εργάσιμες, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Αριθμός Λογαριασμού 5507102049506
IBAN:GR7101725070005507102049506
Δικαιούχος: ΣΚΑΛΙΩΤΗ Λ. ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΕ

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€ & Δωρεάν για αγορές άνω των 50 €

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη γεωγραφική σας περιοχή συνήθως διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε μεγάλες πόλεις μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε το δέμα σας. Σε μικρότερες πόλεις – απομακρυσμένα νησιά μπορεί να χρειασθούν 2-3 ημέρες.

Οι ανωτέρω προθεσμίες μπορεί να μην τηρηθούν από την μεταφορική εταιρεία σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και δεν ευθύνεται η Εταιρεία.

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία έρχεται αυτόματα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( e-mail ) που έχει επιλέξει ο πελάτης, μήνυμα με τη φόρμα παραγγελίας που περιέχει την χρέωση του προϊόντος μαζί με τα μεταφορικά.
Σε δυο με τρεις εργάσιμες μέρες ο πελάτης θα έχει παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει στο χώρο του.

Σημείωση: Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά στις 15.00. και θα παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Παραδόσεις – Αποστολές δεν γίνονται τις αργίες .Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας λόγω έλλειψης αποθέματος θα ενημερώνεται άμεσα ο πελάτης μέσω e–mail για την αναμενόμενη διαθεσιμότητα του προϊόντος